Últimes noticies

#Joemquedoacasa 17/03/2020

#Joemquedoacasa però no marxem del tot! Ens trobaràs a la xarxa

 

D’acord amb Resolució SLT/720/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 el Departament de Salut ha resolt el tancament dels centres i serveis al públic del Sistema Bibliotecari de Catalunya.

Recordeu que no es poden retornar els documents que tingueu en préstec de les biblioteques i que totes les bústies han estat tancades fins que es recuperi la normalitat. S’han renovat automàticament tots els terminis de préstec de manera que no es generarà sanció.

Tot i aquesta situació excepcional les biblioteques públiques continuem oferint els nostres serveis a través de la xarxa.

 

·         Biblioteca digital #eBiblioCat http://ebiblio.cat>. Aquí trobareu més de 100.000 documents en format digital als quals podreu accedir des d’Internet: llibres electrònics, audiollibres, música, pel·lícules, documentals, enciclopèdies de referència, etc. Si teniu problemes d’accés a aquesta plataforma podeu contactar amb:

e-biblio.cultura@gencat.cat  

 

·         Ens podeu seguir a través de les xarxes socials per estar al corrent de les novetats i activitats que anirem incorporant:

Twitter: @bibliotequescat

Facebook: https://www.facebook.com/bibliotequescat/

Instragram: https://www.instagram.com/bibliotequescat/

 

·         Per a consultes bibliogràfiques i tots els dubtes que tingueu us podeu adreçar a bibliotequescat@gencat.cat

 

Amb motiu de l'episodi de Covid-19 i seguint les instruccions de les autoritats, les diferents entitats culturals del país han cancel·lat temporalment les seves programacions. Per aquest motiu, us oferim en portada L'Agenda Cultural a Casa, un recull d'activitats culturals virtuals de què podeu gaudir sense sortir de casa. Podeu trobar les diferents propostes aquí:

https://agenda.cultura.gencat.cat/content/agenda/ca.htmlComments